Globos centro veiklos viešinimas

        Gegužės 2 dieną Plungės socialinių paslaugų centro Globos centro darbuotojai dalyvavo Plungės rajono Stalgėnų seniūnijos šeimų bendruomenės „Gija“ ataskaitiniame susirinkime, kur viešino Globos centro veiklą. Atvykę seniūnijos gyventojai buvo kviečiami pagalvoti apie galimybę globoti ar įvaikinti be tėvų globos likusį vaiką arba perduoti šią žinią aplinkiniams. Buvo pristatyti Globos centro darbuotojai, papasakota apie Globos centro veiklą, dalyviams išdalintos skrajutės su kvietimu globoti ar įvaikinti. Dėkojame Plungės rajono Stalgėnų seniūnijos šeimų bendruomenės „Gija“ pirmininkei Jurgitai Latakienei, sutikusiai priimti mus į savo bendruomenės susirinkimą, o susirinkimo dalyviams bei seniūnui Arūnui Jurkui – už šiltą priėmimą.

       Gegužės 4 dieną Plungės socialinių paslaugų centro Globos centro darbuotojai viešino Globos centro veiklą prieš Plungės kultūros centro organizuojamą koncertą Mamos dienai. Į koncertą atvykę dalyviai buvo kviečiami pagalvoti apie be tėvų globos likusio vaiko globą ar įvaikinti, dalintos skrajutės ir pieštukai su kvietimu globoti ar įvaikinti. Dėkojame Romui Matuliui už malonų sutikimą mus priimti, viešinant Globos centrą, kultūrinės veiklos vadybininkei Aurelijai Šarkauskaitei ir kitiems mus pasitikusiems darbuotojams – už šiltą priėmimą.

       Visus Plungės ir rajono gyventojus kviečiame pagalvoti apie galimybę be tėvų globos likusiam vaikui užaugti Jūsų šeimoje, kviečiame tapti vaiko globėjais ar įvaikintojais.

      Turite klausimų? Laukiame Jūsų adresu: Mačernio g. 31, Plungė; tel. informacijai: 8-683-71193.